Vanwege de drukte in de productie kunnen de vermelden levertijden afwijken. Onze excuses voor het ongemak.
  • Vraag bij ons online je offerte aan, vrijblijvend en snel
  • Beste prijs gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf 200.- anders 12.50
  • Veel producten direct uit voorraad
  • De hoogste kwaliteit RVS
  • Direct af fabriek
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • 12 maanden garantie

Ervaringen van onze klanten

“Ik dacht dat mijn afzuigkap op maat duur zou worden, maar dit viel reuze mee„

Ik moest een specifieke maat hebben, want ik had namelijk een afzuigkap nodig voor mijn restaurant, die precies 1450 mm breed was. Ik had mijn bestelling geplaatst en aan het eind van de ochtend had ik al een offerte binnen. Het enige wat ik hoefde te doen was mijn maten doorgeven. Ik dacht dat mijn afzuigkap op maat duur zou worden, maar dit viel reuze mee. Ik kreeg hierna een tekening terug en binnen 3 weken had ik mijn product binnen. Al met al verbaasde het mij hoe goedkoop mijn afzuigkap op maat was bij Gastrosteel.

Paula Kuipers - Utrecht
Bent u ook op zoek naar een afzuikap op maat? Klik dan hier voor meer informatie.

“Gastrosteel heeft mij geholpen met het kiezen van de juiste motor voor mijn afzuigkap en hierdoor heb ik €100,- bespaard”

Ik twijfelde welke afzuigkap ik moest kiezen voor mijn restaurant met open keuken. Ik moest namelijk een afzuigmotor hebben die niet teveel lawaai maakt. Nou dacht ik, ik moet een losse motor kopen en die ergens anders neerzetten, want ik wilde geen lawaai in mijn restaurant. Nou blijkt dat een afzuigkap met ingebouwde motor helemaal niet meer lawaai maakt, want deze is elektrisch. Een ingebouwde scheelde wel €100,- met als ik de afzuigkap en motor los zou kopen. Gastrosteel heeft mij dus geholpen met het kiezen van de juiste motor en hierdoor heb ik flink bespaard!

Oscar Robbenkamp - Epe
Wilt u ook advies over het maken van de juiste keuze betreft uw motor? Klik dan hier voor meer informatie.

“Het enige wat ik hoefde te doen was het opmeten en de rest deed Gastrosteel„

Ik kwam voor een afzuigkap met ingebouwde motor, maar ik wist hier eigenlijk niks van af. Ik twijfelde eerst om te bellen omdat verkopers vaak zo opdringerig zijn. Toch heb ik gebeld en ik ben binnen een half uur geholpen met mijn afzuigkap. Ik wist namelijk niet wat voor een vermogen mijn motor moest hebben en welk kanaalwerk ik nodig had. Het enige wat ik hoefde te doen was het opmeten en de rest deed Gastrosteel. De verkopers waren helemaal niet opdringerig en ik werd op een rustige manier geholpen.

Carlo Lieferink- Zoetermeer
Bent u ook op zoek naar de juiste motor voor uw afzuigkap? Klik dan hier voor meer informatie.