Vanwege de drukte in de productie kunnen de vermelden levertijden afwijken. Onze excuses voor het ongemak.
  • Vraag bij ons online je offerte aan, vrijblijvend en snel
  • Beste prijs gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf 200.- anders 12.50
  • Veel producten direct uit voorraad
  • De hoogste kwaliteit RVS
  • Direct af fabriek
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • 12 maanden garantie

DEURNE - Een grote brand cafetaria

DEURNE - Een grote brand heeft zondagmiddag cafetaria 't Stationneke aan de Stationsstraat in Deurne in de as gelegd. De brand brak rond 12.20 uur uit. Niemand raakte gewond.

Volgens eigenaar Hanou Zhao is het vuur in of achter de afzuigkap boven het fornuis ontstaan. Samen met zijn vrouw stond hij in de zaak, toen de brand begon. "We hoorden eerst een hoop geluid en dachten dat er een vliegtuig overkwam. Buiten was er niets te zien. Toen we weer binnen kwamen zagen we ineens heel veel rook uit de afzuigkap komen en heb ik de brandweer gebeld."

In de woning boven de cafetaria waren de dochter en een tante van Zhao. Zij konden het pand veilig verlaten. Ook de bewoners van het pand ernaast, boven een opticien, konden zichzelf in veiligheid brengen. Zhao, die de zaak sinds een jaar of vijf runt, was flink aangeslagen door de brand.

De brandweer rukte met drie voertuigen uit. Onder meer werd een hoogwerker ingezet en een extra watertank. Volgens officier van dienst Arjan van Beek was het vuur vrij snel onder controle, hoewel de bereikbaarheid van het pand aan de achterzijde - met diverse garageboxen - lastig was. Ook duurde het even voor de gaskraan was uitgezet. "De eigenaar had een gaskraan dichtgedraaid, maar dat bleek even later de verkeerde te zijn." De cafetaria moet als verloren worden beschouwd, de panden ernaast liepen alleen rookschade op.

bron:
Dit meldt het Eindhovens Dagblad op 5 juli 2016. Zo zijn er wel meer meldingen en is het dus verstandig om uw afzuigkap schoon te houden! Kijk voor onderhoud- en schoonmaaktips op onze site en voorkom zulke gevaarlijke situaties!

DEURNE - Een grote brand heeft zondagmiddag een cafetaria aan de Stationsstraat in Deurne in de as gelegd.

Het onderhouden van uw afzuiginstallatie blijkt uit dit nieuwsitem erg belangrijk

Bekijk hier alle tips.