Vanwege de drukte in de productie kunnen de vermelden levertijden afwijken. Onze excuses voor het ongemak.
  • Vraag bij ons online je offerte aan, vrijblijvend en snel
  • Beste prijs gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf 200.- anders 12.50
  • Veel producten direct uit voorraad
  • De hoogste kwaliteit RVS
  • Direct af fabriek
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • 12 maanden garantie

Referentie de Smaeckkamer

Brasserie Grand Café De Smaeckkamer - Beverwijk

Een plek waar pure smaecken en authentieke gerechten samen komen. Na een wandeling in park Westerhout aanschuiven voor een kop heerlijke Bocca koffie met huisgemaakt gebak? Met de hele familie lunchen op het terras of in de brasserie terwijl de kinderen zich in de speeltuin of kinderkamer vermaken? Een gezellig diner met een goed glas wijn samen met je beste vrienden? Het kan bij de Smaeckkamer allemaal. Maar ook een romantische bruiloft grenzend aan Park Westerhout, een swingende feestavond, een walking diner op ons zonovergoten terras of een High Tea met vriendinnen behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Dhr. Anne Haakma
www.desmaeckkamer.nl
Wij hebben Anne Haakma, de eigenaar van De Smaeckkamer, een aantal vragen gesteld over de de service van Gastrosteel en over de kwaliteit van zijn geleverde RVS afzuigkap. Bekijk hieronder de mening van Anne:

Wat vindt u van onze service? Anne: "De service van Gastrosteel is goed, afspraken worden correct nagekomen en in mijn geval was een snelle levering vanwege opening intern goed opgepakt. Hierdoor konden we zelfs een week eerder beginnen met het installeren.”

Wat vindt u van ons product? Anne: "De producten zoals ik deze heb afgenomen zijn van een goede kwaliteit. De prijzen zijn vriendelijk waardoor er een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding ontstaat.”.

Zijn de afspraken nagekomen? Anne: ”Ja, heel fijn om zo samen te werken.”.

Heeft u nog gekeken bij concurrenten? Anne: ”Ja, echter was er geen vergelijking nodig, de concurrenten waren veel duurder voor een niet substantieel betere kwaliteit.”

Heeft u tips om onze dienstverlening te verbeteren? Anne: ”Ik denk dat als jullie startende ondernemers meer meenemen in de technische aspecten van het volledig inrichten van o.a. een keuken, dat er voor Gastrosteel nog stappen te maken zijn. Nu was het meer leveren wat er gevraagd werd”. Ik ben een tevreden gebruiker en klant dus dat is uiteraard positief!